FőoldalKonstruktőrÚj, kiváló hatásfokú fehér LED-ek
2015. március 24., kedd ::

Új, kiváló hatásfokú fehér LED-ek

A Toshiba Electronics Europe új, nagyteljesítményű LED terméksorozatot mutatott be, amelyeket lakóövezeti, ipari és kereskedelmi világítástechnikai alkalmazásokhoz ajánlanak. A TL1L4 sorozat a korábbi generációs TL1L3 sorozathoz képest jelentősen kedvezőbb teljesítményparaméterekkel kecsegtet

Az új TL1L4 sorozat fényteljesítménye meghaladja a 160 lument szobahőmérsékletű üzemeltetés esetén. Ta = 85 °C esetén az üzemi áram 1 A lehet, amelynél a fényteljesítmény több mint 60%-kal haladja meg a korábbi TL1L3 sorozatnál elérhetőt. Ezzel a fényhatásfok és a teljesítményfogyasztás is jelentősen jobb lehet.

A 2700 K és 6500 K között kilencféle színvariációban elérhető TL1L4 sorozatú LED-ek a költséghatékony, szilíciumalapú GaN félvezetőszelet-technológiára épül, így kimeneti teljesítmény és energiahatékonyság szempontjából is az optimumot nyújtják. Az alkatrészek kompakt, 3,5×3,5 mm méretű lencse mögött kapnak helyet, a nyitóirányú áram abszolút maximuma 1,5 A lehet Ta<55 °C és Tj<150 °C hőmérsékletek esetén.

A Toshiba Electronics Europe honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény