FőoldalKonstruktőrAnalóg felületszerelhető MEMS gyorsulásmérők
2015. február 18., szerda ::

Analóg felületszerelhető MEMS gyorsulásmérők

A Silicon Designs DSI Model 1510 sorozata költséghatékony, LCC MEMS változtatható kapacitású gyorsulásmérőket tartalmaz. A megbízható, általános célú vibrációmérésre is alkalmas szenzorok kiváló hosszú távú stabilitást kínálnak különféle repüléstechnikai, járműelektronikai, energiaipari és teszt- és mérőműszeres alkalmazásokban

Az SDI Model 1510 sorozat mikromegmunkálással elkészített, kapacitív érzékelő elemet és egyedi integrált áramköri részt tartalmaz. A gyorsulásmérő két analóg feszültség előállítására alkalmas, amelyek a mért gyorsulási szinttel arányosak, és választhatóan +4 V differenciális vagy 0,5 – 4,5 V egyvégű kimenetet szolgáltatnak. Mindkét kimenet névleges értéke zéró gyorsulás esetén +2,5 V.

Az SDI Model 1510 sorozat hermetikusan szigetelt tokozásban érkezik, használatához szükség van +5 és +2,5 V névértékű feszültségreferenciára. A kimeneti skálázási faktor arányos a +5 V/6 mA referenciaforrással. Az érzékelési tengely merőleges az LCC tok aljára. Az RoHS-kompatibilis egységek működési hőmérséklettartománya -40 – 85 °C.

MEMS-eszköz lévén a Model 1510 sorozat érzéketlen a hőmérsékletváltozásokra és –gradiensekre is, a kimenetét az elektromágneses interferencia sem befolyásolja, nincs szükség bemelegedési idő kivárására sem. A standard mérési tartomány ±5 g – ±100 g, amely névleges frekvenciaválasz tekintetében 0 – 600 Hz ill. 0 – 2500 Hz frekvenciát jelent.

A Silicon Designs honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény