FőoldalGyártósorAlkatrésztároló rendszer még nagyobb kompatibilitással
2014. augusztus 27., szerda ::

Alkatrésztároló rendszer még nagyobb kompatibilitással

A Juki bejelentette, hogy az ISM2000 Fortress alkatrésztároló rendszer immár kompatibilis a 32 és 44 mm-es alkatrésztároló tekercsekkel is. A Fortress az ISM család legújabb és legnagyobb tagja, amely tökéletes biztonságot ad a benne tárolt alkatrészeknek, emellett egyszerű és intelligens raktárkészlet-kezelést is megvalósít. Mindezek mellett az ISM2000 Fortress rendszerek alapkelléke lesz az ESD csomagolási tanúsítvány és páratartalom-vezérlés is

A nagyméretű alkatrésztároló tekercsek optimális kezelésére tervezett Fortress rendszerek rugalmasságára jellemző, hogy támogatják a 7 hüvelykes, 8 – 16 mm nagasságúm 13 ill. 15 hüvelykes és akár 44 mm magasságú tekercsek, valamint JEDEC tálcák kombinációját. A Fortress szabadalmaztatott többkimenetű felépítéssel rendelkezik, lehetővé téve a szimultán kivételt és betöltést egy időben akár 27 tekerccsel. A kimeneti rendszer támogatja egy szimpla tekercs gyors kiszedését is.

A Fortress páratartalom-szabályozó modulja lehetővé teszi, hogy az operátorok 5%-os pontossággal beállítsák a páratartalmat, és folyamatos megfigyelés alatt tartsák. Ezáltal az összes, érzékeny alkatrész a biztonsági előírásoknak megfelelően tárolható, és minden alkatrész élettartama a szoftverinterfészen keresztül figyelemmel kísérhető. A Fortress lekövet minden alkatrészmozgást, és automatikusan kiszámítja azokat az idő határértékeket, amelyek elérésekor figyelmeztetést ill. tiltást kap az operátor az alkatrész felhasználására vonatkozólag.

A Juki honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény